AKTUELNO

Ukoliko se dokaže da je kriv, može da dobije 15 godina zatvora.

Nemac koji je pre mesec dana zaklao svoju devojku u njihovom porodičnom domu u Frajburgu uhapšen je u Španiji zahvaljujući tetovaži na ruci na kojoj je istetovirao datum kada je počinio ubistvo.

Policija je objavila fotografije muškarca (22) kome se ne vidi lice, ali se vidi istetovirana nadlaktica na kojoj piše ime Lisa, njen datum rođenja i datum za koji se veruje da je datum njene smrti uz poruku "gracias por todo", odnosno "hvala za sve".

Uhapšeni Dominik Ridl zaklao je svoju devojku Lisu H. (20) iz nepoznatih razloga, ostavio njeno telo u kesama za smeće u svojoj kući u Frajburgu u Nemačkoj prošlog meseca.

Ubica je pobegao u Španiju sa njihovim 18-mesečnim sinom, a sa sobom je poneo i mobilni telefon svoje devojke da bi mogao da zavara trag policiji. Čak 7. novembra, nepune dve nedelje nakon zločina, objavio je na Fejskubu fotografiju sa sinom iz Pariza.

Španska policija objavilia je da je dečak pronađen tokom hapšenja i odveden nadležnim organima. Policija je objavila video snimak hapšenja koje se dogodilo u hotelu u letovalištu Kosa Brava.

Ukoliko mu se dokaže krivica, mogao bi da dobije do 15 godina zatvora.

J. Stanković

#Hapšenje

#Policija

#Tetovaža

#Ubistvo

'