AKTUELNO

Za godinu dana umrli su svi članovi porodice ubijene pevačice.

Rođaci tvrde da je na njih bačeno prokletstvo koje još nije završeno.

- Ovo je strašno! Cela porodica Jelene Marjanović nestala je za godinu dana. Najpre joj je umro otac Dušan, pa stric. Ubrzo je preminula njena baka Pelagija, potom je Jelena ubijena, da bi od raka, ali i tuge za najmilijima preminula i majka Zorica. Na ovu porodicu bačeno je prokletstvo i ono još traje - ovako počinje strašnu ispovest bliska rođaka porodice Krsmanović.

- Otišli su svi, nema više Krsmanovića. Ni sama ne znam na koliko sam sahrana i pomena bila. Dušan Krsmanović, Jelenin otac, koji joj je bio oslonac u životu, oboleo je 2007. godine od teške, maligne bolesti - priča rođaka.

Preminuo je samo nekoliko meseci nakon što je saznao da je bolestan, sve se dogodilo iznenada. Bio je to težak udarac za Jelenu. Od šoka je izgubila glas, počela je da peva tek posle tri godine. Ubrzo je umro i njegov brat, Jelenin stric. Ona je za njega bila posebno vezana - dodaje.

MAJKU SAHRANILA ŽIVU zbog ljubavi sa Zoranom Marjanovićem? Zatražila dozvolu od suda da ga POSETI U ZATVORU

U međuvremenu, od kancera je obolela i Jelenina majka Zorica. Onda je došao kobni 2. april 2016. godine, kada je Jelena nestala, a dva dana kasnije njeno telo je nađeno na nasipu u Borči.

Foto: Andrej Nihil/Printscreen Youtube

Nesreći ove porodice nije tada bio kraj. Jelenina baka Pelagija (75) umrla je 25. maja. Od tuge za ubijenom unukom dobila je moždani udar. Zdravstveno stanje Zorice Krsmanović (53) od tada se još više pogoršalo. Njena bolest je uzela maha, pa je u septembru smeštena u bolnicu. Umrla je 4. oktobra 2016. godine u svojoj kući u Borči.

Kako je rođaka rekla, pre nekoliko godina je čula da je na ovu porodicu bačena kletva, koja je počela da se ispunjava odlaskom Jeleninog oca.

- Neverovatno da je nestala čitava porodica. Sve normalni i čestiti ljudi, ne znam šta su skrivili, a sada su mrtvi. Kad sam čula za tu kletvu, nisam verovala, niti sam obraćala pažnju, a onda su počeli da odlaze jedan za drugim - priča ona.

- Zla kob je uzela maha i ko zna da li će se zaustaviti. Strahujem da ovo nije kraj, da se serija nesreća neće zaustaviti i da će, nažalost, biti još žrtava - zaključuje Jelenina rođaka.

#Jelena Marjanović

#Kletva

'