AKTUELNO

Veruje se da bi njen iskaz mogao bi biti ključan u razrešavanju misterije nestanka, a zatim i ubistva Jelene Marjanović.

Bliska prijateljica porodice Marjanović, koja zna mnogo o svemu što se dešavalo u njihovoj kući, biće saslušana kao svedok u slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović.

Misteriozna prijateljica porodice Marjanović jedan je od svedoka koji su navedeni u krivičnoj prijavi protiv Zorana Marjanovića, muža ubijene pevačice, koja je protiv njega podneta zbog sumnje da je 2. aprila 2016. godine u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči ubio svoju suprugu sa više udaraca u glavu.

Prema nezvaničnim saznanjima, veruje se da će njeno svedočenje obelodaniti sve tajne ove porodice.

POSLEDNJA VEST - ZAKAZANA SASLUŠANJA U ISTRAZI PROTIV ZORANA MARJANOVIĆA: Evo ko je sve DOBIO POZIV!

Prijateljica Marjanovića, koja će svedočiti, pre ubistva pevačice, provodila je dosta vremena u njihovoj porodičnoj kući, veoma je bliska sa celom porodicom, a posebno sa Zoranovim ocem Vladimirom.

Foto: Facebook/Zoran Marjanović

- Ta prijateljica svakodnevno obilazi Marjanoviće, a često po ceo dan ostane kod njih. Upoznata je sa svime što se dešava, a u vreme nestanka pevačice bila je uključena u navodnu potragu za njom. Kada je Jelenino telo pronađeno, mesecima je bila u kući od ujutru do uveče - navodi izvor upoznat sa slučajem.

TAJ SUSRET BI GA SLOMIO? Postoji razlog zašto Zorica Marjanović nije posetila SINA U ZATVORU

Prema indicijama koje imaju istražni organi, kako se nezvanično saznaje, ovaj svedok zna istinu o ubistvu pevačice, ali je krije. Takođe, ona će svedočiti o međuljudskim odnosima u kući u kojoj je Jelena živela pre ubistva, ali i o tome kako su se Marjanovići, a pogotovo Zoran, ponašali prema nesrećnoj Jeleni.

Očekuje se da iznese i mračne tajne Marjanovića koje su oni vešto pokušavali da prikriju.

Zoranu Marjanoviću je u četvrtak, Viši sud u Beogradu preinačio rešenje o određivanju pritvora, tako što mu je pritvor odredio samo zbog uznemirenja javnosti, dok je ukinuo razlog - opasnost od uticanja na svedoke.

#Svedok

#Ubistvo

#pevačica

'