AKTUELNO

Stravičan događaj kod Leskovca, potresao je Srbiju, Biljana S. nađena je mrtva u svojoj porodičnoj kući. Kako su preneli mediji, ona se otrovala, a nakon toga još jedan šok! Njen muž, pronađen je zabetoniran.

Biljana je svima pričala da joj je suprug u Rusiji, čak i deci, kojoj je dan pre nestanka rekla da on dolazi u Srbiju. Jasmina Stefanović, komšinica, koja je govorila za "Nacionalni dnevnik", istakla je da joj je odmah skočio pritisak kada je čula šta se desilo.

Foto: Privatna arhiva

Ja ne mogu da verujem šta se desilo. Uvek kada sam je pitala kako je Ivan, kako su joj deca, kaže: "Super". Sve je bilo u najboljem redu, tako se ponašala. I deca isto... Mada, ja stvarno ne mogu da verujem. Mi smo saznali u ponedeljak ujutru, u poslednjem trenutku. Dolazi muž, kaže: "Bilju našli mrtvu, otrovala se". Meni je skočio pritisak odmah na 160 sa 100. Ne mogu ništa negativno da kažem. Ona je govorila da joj je muž u Rusiji, te korona, te neki požari. Ona je izmišljala, a svi smo joj verovali - rekla je komšinica.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Telo je pronašo Ivanov brat, jer mu je bilo čudno što je snaja sahranjena, a njega nigde nema. Jovan i Ružica Stojanović, roditelji muškarca čije je telo bilo zabetonirano godinama, kroz suze su pričali za Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

To je naša kuća, faktički. Mi znamo tamo taj njihov prostor. Previše je bilo maskirano. On se nije javljao tri godine, mi smo svi smatrali da je on u Rusiji. Međutim, sin je proverio u SUP-u, nema izlaza za Rusiju te godine - kaže Jovan.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Kopali su i lobanja je izašla. Devojčica, moja, našla pasoš i torbicu. Znači, nije otišao za Rusiju. Tri godine on sedi u buretu betoniran. Šta ja da kažem? Ja sam jedno dete od 4 godine sahranila, sad ovo drugo. Mi smo posle njene sahrane hteli poternicu da udarimo - priča kroz suze Ružica.