AKTUELNO

Telo Ivana S. pronađeno je juče u selu Veliko Trnjane kod Leskovca, baš na dan sahrane njegove žene Biljane (38) čije telo je posle višednevne potrage pronađeno u ponedeljak uveče.

Foto: Privatna arhiva

U podrumu kuće u kojoj je juče pronađeno njeno telo, po dojavi policije pronađen je i leš zaliven u beton, a reč je o telu supruga ove žene. Komšije su šokirane i kažu da ne mogu da veruju šta se desilo, kao i da je žena uporno govorila da joj muž radi u Rusiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Jasmina Stefanović, komšinica ove porodice, govorila je za "Nacionalni dnevnik" i istakla da joj je odmah skočio pritisak kada je čula šta se desilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da verujem šta se desilo. Uvek kada sam je pitala kako je Ivan, kako su joj deca, kaže: "Super". Sve je bilo u najboljem redu, tako se ponašala. I deca isto... Mada, ja stvarno ne mogu da verujem. Mi smo saznali u ponedeljak ujutru, u poslednjem trenutku. Dolazi muž, kaže: "Bilju našli mrtvu, otrovala se". Meni je skočio pritisak odmah na 160 sa 100. Ne mogu ništa negativno da kažem. Ona je govorila da joj je muž u Rusiji, te korona, te neki požari. Ona je izmišljala, a svi smo joj verovali - rekla je komšinica.

Autor: S. Kuvekalović