AKTUELNO

Strašna tragedija potresla je Čačak i celu Srbiju.

Ognjen Vasiljević (19), Ivan Stančić (19), Nikola Zekavica (18) i Luka Mićović (20) nastradali kada je džip "suzuki grand vitara" u kom su bili sleteo s mosta u u korito potoka koji se uliva u reku Kamenica u selu Jančići kod Čačka, a ovo je žurka na kojoj su bili.

Video: Informer.rs/I. M.

- Žurka je okupila veliki broj mladih, što se može i videti na snimku. Međutim, u jednom momentu je došlo do tuče u kojoj stradali nisu učestvovali. Reagovala je policija i rasterala omladinu - priča izvor:

Snimci koji su objavljivani posle tragedije na društvenim mrežama pokazali su da se na ovom rođendanu zaista okupio veliki broj zvanica i da su se deca provodila. Nažalost, sve se tragično završilo.

Četvorica prijatelja iz Čačka poginula su u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju u ranim jutarnjim satima, kada su se kući vraćali sa žurke.

Foto: Instagram.com/192.rs, Privatna arhiva

Kako nezvanično saznaju mediji, oni su bili na proslavi punoletstva njihove drugarice. Žurka je bila organizovana u jednoj od vikendica, a kako se može videti na snimku na njoj je bilo dosta omladine.

Video: RINA

Foto: Privatna arhiva/RINA

Podsetimo, na mestu vozača džipa smrti bio je Ognjen Vasiljević (19), na mestu suvozača Ivan Stančić (19), dok su pozadi sedeli Nikola Zekavica (18) i Luka Mićović (20).

Nesreća se dogodila oko 2.30 sati, džip se kretao lokalnim putem Rosci - Jančići iz pravca Gojne Gore ka Čačku. Olupinu je pronašao meštanin sela tek oko 10 sati, prevrnuta na bok. Pretpostavlja se da je vozač izgubio kontrolu u krivini usled velike brze, posle čega je udario u drvo, pa sleteo s mosta u potok Jovac, koji se nalazi pored reke Kamenice.

Foto: RINA