AKTUELNO

Četvorica mladića koji su noćas izgubili život u selu Jančići kod Čačka bili su noćas na žurci koju je policija prekinula oko 2 sata iza ponoći.

Nastradali mladići bili su starosti od 18 do 20 godina i svi su iz Čačka. Automobil im je sleteo s puta u Jančićima sa oštećenog mosta i bio je teško uočljiv zbog rastinja i korova.

Video: RINA

Stradali su O. V. (19), koji je vozio automobil, zatim I. S. (19) koji se nalazio na suvozačkom sedištu, kao i N. Z. i L. M.

Slupani automobil tek je jutros primetio jedan od meštana kada je krenuo do prodavnice, koji je potom obavestio policiju. Za to vreme roditelji i porodice tragali su za mladićima, a preko društvenih mreža tražili su bilo kakvu informaciju, piše Ozon press.

Put za Jančiće je u veoma lošem stanju na šta mesecima ukazuju meštani.

Podsetimo, nesreća se dogodila oko 2.30, a tek jutros oko 10 sati je primećeno vozilo u potoku. Njihova tela su posle podneva odneta sa mesta nesreća, kao i automobil u kom su stradali.

Foto: RINA

Ovo je kraj u kom se nalazi veliki broj vikendica, a u jednoj od njih je bila i žurka na kojoj su bili mladići.

- Drugarica nam je proslavljala osamnaesti rođendan. Bili smo skupa - prenose mediji reči jednog od drugara stradalih mladića, koji je rekao da su oni te noći bili veoma raspoloženi: "Nisam video da su pili. U šoku sam. Ne znam ni zašto su se zaputili u tom pravcu."