AKTUELNO

Četvorica mladića poginula kada je auto sleteo s puta kod Čačka, u mestu Jančići.

Do stravične saobraćajne nesreče u mestu Jančići kod Čačka, u kojoj su četvorica mladića poginula, najverovatnije došlo jer vozač, zvog velike brzine nije video krivinu. Kada je pokušao da reaguje, po svemu sudeći bilo je kasno.

Na snimku iz drona vidi se da je reč o putu, okruženom rastinjem, pa se pretpostavlja da je sve to zavaralo vozača, koji nije video da nailazi na zavoj. Iako je najverovatnije bila noć kada se tragedija dogodila, drvored je mogao da zbuni vozača koji nije video da nailazi na krivinu.

Video: RINA

Foto: RINA

Takođe, iz gustih krošnji po svemu sudeći pada lišće i trunje, pa je na ovom delu put bio klizav, što je veoma opasno tokom letnjih meseci.

Četiri mlade osobe poginule su kada je automobil "suzuki vitara" koji se kretao iz pravca sela Jančići prema Čačku sleteo s mosta u korito reke Kamenica - Automobil se kretao lokalnim putem, Rosci - Jančići iz pravca Gojne Gore u pravcu Čačka, gde su, kako se sumnja, nakon izlaska iz krivine sleteli s mosta koji nema zaštitnu ogradu.

Foto: RINA

Foto: RINA

Vozač automobila je, najverovatnije usled neprilagođene brzine, izgubio kontrolu udario u drvo, a potom sleteo s mosta na levu stranu u korita reke Kamenica. Nažalost, na licu mesta stradale su četiri osobe, koje su kako se pretpostvalja izuzetno mlade - rekao je izvor.

Foto: RINA

Foto: Privatna arhiva

Kako se nezvanično saznaje, nesrećni mladići su se vraćali sa žurke.

Daljom istragom biće poznat tačan uzrok ove saobaćajne nesreće. Idetitet nastrdalaih još uvek nije poznat.