AKTUELNO

Prethodno, on je iznoseći odbranu, između ostalog, izjavio da je Iva Iličnić "mila devojka koja ima porodične probleme".

Vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić šokirao je sve u sudnici Višeg suda u Beogradu kada je danas na prekinutom suđenju za Ivu Ilinčić rekao da ima "poremećaj pamćenja" i izrazio sumnju da ona "ima poseban odnos sa ocem".

Današnje suđenje Aleksiću, optuženom za silovanje i seksualno zlostavljanje mladih glumica, prekinuto je zbog dojave o bombi u Palati pravde.

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Prethodno, on je iznoseći odbranu, između ostalog, izjavio da je Iva Iličnić "mila devojka koja ima porodične probleme".

- U celom ovom slučaju ne smemo da zanemarimo da nema očevidaca, ja sam jedini očevidac, ja sam svedok događaja, imam znanja iz psihologije, ona ima poremećaj pamćenja - rekao je Aleksić.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

On je dodao da se "ledi i ježi", jer je Iva "odnos sa njim poredila sa očinskim odnosom", što Aleksića, kako je rekao, upućuje na to da ona "ne daj bože, ima poseban odnos sa ocem".

- Ta projekcija po meni upućuje na nerešene odnose sa očevima koje pokučavaju da reče preko mene - kazao je Aleksić.

Foto: Printscreen YouTube/Dani Danila Lazovića

On takođe tvrdi da je nemoguće da ju je satima seksualno zlostavljao u svojoj kancelariji jer je to "protivno i prirodi".