AKTUELNO

Kotorska policija u kratkom roku identifikovala osobu koja je nanela teške telesne povrede oštećenom licu u tom gradu.

- Policiji u Kotoru je 20. juna u 00.30 časova od strane medicinskog osoblja Hitne medicinske pomoći Kotor prijavljeno da je u njihove prostorije primljeno lice V.V. (44) iz Beograda, sa prebivalištem u Kotoru, sa ubodnom ranom u predelu nadlaktice desne ruke - navodi se u saopštenju Uprave policije Crne Gore.

Policija je obaveštena i da je ovo lice transportovano u Specijalnu bolnicu Vaso Ćuković u Risnu gde je hospitalizovan, te je od strane lekara konstatovano da je zadobio tešku telesnu povredu nerva ruke u vidu ubodne rane, dubine od oko 10 cm.

- Kotorska policija je preduzela mere i radnje iz svoje nadležnosti i u kratkom roku identifikovala počinioca ovoga dela, V.M. (33) iz Kotora, za kojeg se sumnja da je izvršio krivično delo teška telesna povreda na štetu V.V. na način što je 20. juna oko 00.15 časova ispred jednog ugostiteljskog objekta u Kotoru nožem naneo povredu oštećenom - dodaje se u saopštenju policije.

V.M. je lišen slobode i priveden nadležnom tužiocu u zakonskom roku, koji mu je nakon saslušanja doneo rešenje o zadržavanju do 72 sata.