AKTUELNO

Miloš S. (27) uhapšen zbog sumnje da je posle svađe s Miroslavom D. (24) u teretani u Beogradu potegao pištolj i pogodio ga u nogu.

Miloš S. (27), koji trenutno izdržava zatvorsku kaznu s nanogicom, uhapšen je zbog sumnje da je u ponedeljak po podne hicem iz pištolja ranio fitnes-trenera Miroslava D. (24) u jednoj teretani u Beogradu.

Pucnjava se, kako saznajemo, dogodila u Borskoj ulici u Rakovici, a vatrenom obračunu prethodila je svađa i tuča između uhapšenog i povređenog muškarca.

Udarac bokserom

- Miloš S. ima nanogicu i nalazi se u kućnom zatvoru, pa je tako svoju svakodnevnu šetnju u trajanju od dva sata koristio i za odlazak u teretanu. U ponedeljak je došao da trenira i ubrzo se pokoškao s trenerom Miroslavom, koji ga je navodno kritikovao i žargonski rečeno prozivao ga pred devojkom - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Miloš S. je zbog toga pobesneo i počeo da se svađa s njim, ali ga je fitnes-trener udario takozvanim bokserom u glavu. Miloš S. se ljutito pokupio i otišao. Međutim, prema rečima izvora upoznatih sa slučajem, osumnjičeni napadač se ubrzo vratio u objekat, i to naoružan.

- Tada je pred punom teretanom pucao u nogu fitnes-treneru, koji je pao kao pokošen. Jaukao je i držao se za nogu. Nakon što je pucao, uperio je pištolj u vežbače i zapretio im: "Ukoliko neko priđe, pucam!" - prepričava naš sagovornik dramu:

- Kolima Hitne pomoći ranjeni trener prevezen je na ortopediju na Banjici. S druge strane, osumnjičeni je pobegao, ali je posle desetak minuta uhapšen. Pištolj iz kog je pucao navodno nije nađen, pa se pretpostavlja da ga je negde sakrio.


Sagovornik kaže da je uhapšeni mladić dobro poznat policiji, i to poslednjih 12 godina.

- Miloš S. navodno je hapšen više puta, a prvi put još 2010. U dosijeu ima 20 krivičnih prijava za krivična dela u vezi sa drogom, oružjem i razbojništvima - kaže izvor. Uhapšeni Miloš S. sada se tereti za tri krivična dela - teška telesna povreda, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno nošenje oružja.

Krenuo lošim putem

Žitelji ovog dela Rakovice kažu da je uhapšeni veoma problematičan mladić, koji je od svoje 15 godine krenuo lošim putem.

- Pravio je razne gluposti po kraju, malo-malo pa ga policija odvede. Pre izvesnog vremena se na jednom zidu u kraju pojavio grafit: "Ne birajte drogu, nego boga. Otišao sam u manastir", koji je bio potpisan njegovim imenom i prezimenom, pa su mnogi pomislili da je on napisao taj grafit i da je rešio da se malo smiri - pričaju nam komšije.

Autor: