AKTUELNO

Dejan P. (50) iz beogradskog naselja Grocka prošlog četvrtka je preživeo nesvakidašnje zlostavljanje i mučenje.

Zbog onoga što su uradili nesrećnom čoveku u pritvoru se trenutno nalaze njegova bivša supruga Merima L. (46), sa kojim inače ima dvoje dece, ali i Merimin emotivni partner Blagoje G. (53).

Dejan i dalje ne zna kako da na najbolji način dočara sve ono što mu se dogodilo, a kako tvrdi jedini razlog za torturu koju je preživeo je novac.

Kako je sve počelo

- Oko 23 sata me je probudila neka lomljava u kući. Skočio sam onako sanjiv i video svoju bivšu suprugu kako pivskom flašom razbija staklo na ulaznim vratima. U sledećem trenutku u kući su mi već bili ona i neki čovek koji je tvrdio da je njen momak - navodi potreseni Dejan.

Taj isti čovek mu je zatim, kako tvrdi Dejan, rekao da mora da prepiše kuću i imanje na svog sina koga je dobio u braku sa Merimom.

- Rekao sam mu da to ne mogu da uradim jer nemam gde da odem. Poljoprivrednik sam i od toga se izdržavam, a imam i majku koja je u staračkom domu koji je dosta skup. U sledećem trenutku taj čovek mi je udario šamar, psovao ikonu koja stoji na zidu, a onda se okrenuo i uzeo lopatu za ugalj koja stoji kraj šporeta i njome me udarao po glavi i celom telu - dodaje u neverici Dejan.

Foto: MUP, TV Pink Printscreen

Bivša šamarala sadašnju

Dok je Dejan mučki maltretiran, njegova bivša supruga je udarila nekoliko šamara njegovoj sadašnjoj partnerki.

- Video sam da su bili pripiti, a doneli su i još mnogo flaša piva. Terali su me da pijem, rekao sam da ne mogu, ali kako više nisam mogao da trpim udarce uzeo sam i na silu gutao. Onda je Merima rekla ženi koja živi sa mnom da nam svima skuva kafu pa da oni idu - šokirano prepričava detalje višesatnog mučenja.

Kako kaže, nije smeo da reaguje, jer se plašio za sopstvenu bezbednost i za bezbednost svoje partnerke.

- Iako mi je sve delovalo nestvarno, plašio sam se da možda neće odnekud izvući i neku "utoku". Neprestano mi je pretio da će, ukoliko ne prepišem sve na sina, lično poslati svoje pajtose da me polome i da ću završiti u kolicima. Sedeo sam i čekao da samo nestanu, a onda sam onako povređen i uplašen otišao u policijsku stanicu u Kaluđerici i sve prijavio. Čuo sam da su ih ubrzo uhapsili - dodaje Dejan.