AKTUELNO

Pred Višim sudom u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom da je ubio suprugu Jelenu.

Marjanoviću današnje ročište nije lako palo, budući da su na suđenju prikazane fotografije sa uviđaja.

Foto: Pink.rs

Kako su mediji preneli, Zoran je sve vreme pratio monitor, a kada je sudija pomenula telo videlo se da mu je teško, imao je tužan izraz lica i gutao je knedle.

Da mu nije bilo lako vidi se i na našim paparaco fotografijama.

Foto: Pink.rs

Nakon suđenja Zoran je otišao u obližnji kafić sa sinom, a kako se vidi na fotografijama bio je vidno neraspoložen.

Inače, danas je saslušan veštak Dušan Keckarević koji je naveo da na odeći Marjanovića nisu nađeni tragovi krvi, a da bi prema povredama trebalo da ih ima.

Foto: Pink.rs

Keckarević je pojasnio da je Jelena ubijena u kanalu, jer na to ukazuju svi tragovi, a da trag klizanja sa druge strane kanala pokazuje da je bila živa i pokušala da izađe. Veštak je govorio i o tragu koji je nađen u kolima na zadnjem sedištu, rekao je da je njega mogla da prenese druga osoba, predmet, ali i sama Jelena Marjanović.

U Višem sudu u Beogradu danas je za 8. jul zakazana završnica suđenja Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. u Borči.

Tužilaštvo ga tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip Crvenka u Borči.

Marjanoviću je prošle godine sud vratio puno starateljstvo nad detetom, koje mu je oduzeto posle smrti supruge. On se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci.

Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po dana nakon ubistva.

I pre toga je bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.