AKTUELNO

Muškarac S.L. uhapšen je u beogradskom naselju Veljko Vlahović nakon što je, kako se sumnja, udario suprugu sa kojom ima bebu, a potom krenuo i na policajce koji su došli na intervenciju.

Prema nezvaničnim informacijama, čitava drama dogodila se oko 15 sati, kada je S.L. nakon svađe sa suprugom fizički nasrnuo na nju.

- Posavađali su se jer je valjda njegova žena htela sa bebom da ide kod njenih roditelja. Ne znam da li je htela da ga napusti ili da ode u goste - priča izvor Informera upoznat sa slučajem i dodaje da je u trenutku nastao haos.

Kako je naveo ,svađa se ubrzo pretvorila u dramu.

- On je udario ali je navodno i pretio da će ubiti nju i njene roditelje. Srećom ubrzo je stigla policija ali ni tu nije bio kraj - navodi naš sagovornik i dodaje:

- Policija je preuzela ženu i dete, koje ima oko godinu dana. Međutim, on se ni tu nije smirio, uzeo je kamen i krenuo ka policijskim kolima. Nisam mogao da vidim šta je uradio sa kamenom, ali se u jedno trenutku videlo da je skinuo kaiš i kao da je krenuo da se obračuna sa policajcima. Na svu sreću ubrzo su ga savladali i uhapsili ‐ naveo je očevidac i dodao da su bile tri policijske patrole, među njima i interventna jedinica.

Kako se nezvanično saznaje, muskarac je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

Autor: