AKTUELNO

Zlatan Vasiljević se, prema rečima njegovih poznanika, godinama iživljavao nad suprugom Lidijom Miljković, koju je u sredu ujutru ubio hicima iz pištolja na parkingu ispred firme u kojoj je radila u italijanskom gradu Vićenci. Osim njoj, Zlatan je istog dana presudio i bivšoj devojci Gabrijeli Serano, a krvavi pir je okončano ispalivši metak u sebe.

- Vozio je kamion, ali je kasnije ostao bez posla i počeo je da pije. Venčali su se 2005. godine i u braku su dobili dvoje dece. Bio je krupan, visok skoro dva metra, dok je Lidija bila sitna, mirna žena... Ko zna koliko dugo je trpela nasilje dok ga 2019. godine nije prijavila - rekao je za italijanske medije njegov poznanik.

Kako su pisali, Lidija je "živela u paklu godinama", a za sve se saznalo kada ga je nakon jednog učestalog brutalnog maltretiranja prijavila.

Foto: Printscreen YouTube/ Local Team, Privatna arhiva

- Njen život se pretvorio u pakao od 2011. godine, kada je počeo da mnogo da pije. U februaru 2019. je za vrat i gurnuo je o frižider. Stavio joj je nož u usta i pretio joj je! Mesec dana kasnije je došao kući pijan i napao je u krevetu. Stegao je za vrat i vikao: " Zadaviću te, ubiću te, izvadiću ti oči!" - rekao je sagovornik i napadu koji je usledio ubrzo nakon opisanog:

Udario je toliko jako da je pala na zemlju. Tada ga je prijavila i završio je u zatvoru

Nakon toga su završili na sudu, on je dobio kaznu zatvora od godinu dana i deset meseci, ali je ona nakon žalbi smanjena. Bio mu je zabranjen prilazak Lidiji, koja se sa decom tada odselila.

Nažalost, nesrećna žena, od njega nije uspela da pobegne.