AKTUELNO

Andrijana Petrović (30) presudila je sebi u jezivim mukama nakon što je raskinula s devojkom i napustila stan u kom su živele.

Andrijana Petrović (30) iz Beograda polila se benzinom i zapalila u blizini Zrenjaninskog puta u Borči, nakon što je raskinula s devojkom! Ona je nestala još u nedelju, a njeno unakaženo telo, sa jezivim opekotinama, pronađeno je juče oko 10 sati.

Foto: Printscreen Facebook

Telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdilo tačno vreme kad je Andrijana sebi presudila.

Nestala u nedelju

Izvor iz istrage kaže da je Andrijana poslednji put viđena u nedelju ujutru na Zrenjaninskom putu u Borči, posle čega joj se gubi svaki trag.

- Devojka sa kojom je ona donedavno živela u ponedeljak je pozvala Andrijanine roditelje i rekla im da je njihova ćerka nestala. Potom je i na Fejsbuku objavila vest o Andrijaninom nestanku i potražila pomoć u njenom pronalasku. Istog dana Andrijanina majka je obavestila policiju da se njenoj ćerki gubi svaki trag i započeta je potraga - kaže sagovornik blizak istrazi.

U razgovoru sa policajcima Andrijanina majka je kazala policajcima da se plaši za ćerkin život, jer je Andrijana, prema njenim rečima, bila sklona suicidu.

- Majka je ispričala policajcima da je Andrijana pre četiri meseca počela da se zabavlja sa jednom devojkom i da je sredinom avgusta pokušala da se ubije nakon što su se njih dve posvađale - kažu u policiji.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Međutim, Andrijana i njena devojka su se tad pomirile, i Petrovićeva se malo smirila. U septembru se preselila kod devojke u Borči, a radila je u jednom "fast fud" kiosku u Rakovici.

- Međutim, nakon desetak dana opet su se posvađale i ta ljubavna veza je pukla. Andrijana je teško podnela raskid i najavila je da će napustiti devojčin stan - objašnjava izvor.

Petrovićeva je u nedelju ujutro, nakon što je napustila stan, najverovatnije neko vreme besciljno lutala Borčom. U jednom trenutku, još nije poznato kad, svratila je do jedne od benzinskih pumpi na Zrenjaninskom putu i kupila dva litra benzina.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

- Potom je otišla u šiblje koje odvaja Zrenjaninski put od jedne njive. Tu je sela u visoku travu, polila se benzinom po glavi i zapalila - kaže sagovornik.

Andrijana je imala strahovite opekotine po glavi i gornjem delu tela, a izdahnula je u jezivim mukama.

#Borča

#Samoubistvo

'