AKTUELNO

"Upravo sam pored ćerke, stiže helikopter po nju. Ona kao da je danas malo bolje, ali je i dalje veštačkoj komi."

Miroljub M. otac teško ranjene Milene (35) iz Kragujevca rekao je jutros da helikopter stiže iz Beograda u Kragujevac, a koji će je iz UKC Kragujevac transportovati na dalje lečenje na VMA.

- Upravo sam pored ćerke, stiže helikopter po nju. Ona kao da je danas malo bolje, ali je i dalje veštačkoj komi - rekao je Miroljub.

On je, podsetimo juče javno uputio molbu i vapaj da mu se ćerka preveze u Beograd.

- Moja ćerka je trebala kolima Hitne pomoći da se transportuje na VMA iz kragujevačke bolnice. Međutim, to su odložili jer joj se stanje bilo pogoršalo i život joj je ugrožen - kaže Miroljub i dodaje da mu je ćerka u veštačkoj komi.

Podsetimo, Milenu M. je pre dva dana u toku noći pištoljem na spavanju upucao suprug Vladimir. On se nakon bekstva predao policiji.

Čeka se njegovo saslušanje koje će biti danas pred Višim javnim tužilaštvom, a kako saznajemo motiv pokušaja ubistva jeste ljubomora.

Foto: TANJUG/JAROSLAV PAP, NATAŠA LAZAREVIĆ, FACEBOOK

Milena je radila kao medicinska sestra u Nemačkoj.

- Sve su isplanirali, bili su spremni da se presele. Pozdravili su se sa rodbinom, on je valjda dao i otkaz u firmi u kojoj je radio da bi išao sa njom. Koliko znam, trebalo je danas da odu, znači upucao je dan pred odlazak. Imaju dvoje male dece koja su bila u kući kada je on pucao u nju. Šta se tu desilo, niko ne zna, pričaju da misli da ga ona vara, jer tri godine već živi u Nemačkoj - pričaju komšije.