AKTUELNO

M.M. (35) kojoj je muž V.M. (40) u noći između nedelje i ponedeljka pucao u glavu u porodičnoj kući u Kragujevcu, i dalje je u kritičnom stanju, saopšteno je u Univerzitetskom kliničkom centru.

Međutim, kako se nezvanično saznaje od jednog hirurga iz tima koji je operisao nesrećnu ženu operacija je bila izuzetno komplikovana.

- Nakon komplikovane intervencije koju je juče izveo tim hirurga, ona se nalazi u Jedinici intenzivne nege Službe za enesteziju i reanimatologiju, a njeno zdravstveno stanje se i dalje vodi kao opšte teško sa životnom ugroženošću - rekao je hirurg za Informer i dodao:

- Ona je bukvalno na liniji između života i smrti, njene povrede su izuzetno teške jer je metak napravio prostrelnu ranu i napravio veliko razaranje naročito na izlasku - objasnio je hirurg.

Podsećanja radi, M.M., lekarka koja je radila u Nemačkoj, teško je povređena kada je, zbog još nepoznatih motiva,njen suprug V.M. pucao u nju, navodno dok je spavala.

V.M. zločin je počinio pištoljem koji je imao u nelegalnom posedu. Nakon toga je pobegao iz kuće i bila je za njim raspisana potraga. U nekom trenuktu oko 15 sati on se navodno pojavio kući, kada je njegov otac pokušao da ga ubedi da se preda i otme mu pištolj.

Međutim, u tome nije uspeo. On je svojim automobilom potom otišao, ali ga je policija zaustavila na oko pet ulica dalje od porodične kuće.

Foto: Facebook.com/privatna arhiva

Nakon dva sata pregovora V.M. se predao policiji. U jednom trenutku sa njim je navodno razgovarao i njegov brat od strica, kako bi ga sprečili da izvrši saomoubistvo i da se preda, ali i da ne počini još neko zlo. U svakom slučaju on se policiji predao oko 17.10 sati.

Iz kog je razloga je pucao u svoju ženu još uvek se ne zna, ali se spekuliše da je motiv ljubomora, ali i to da je eventualno želela da se razvedu. Ipak šta se tačno dogodilo biće utvrđeno istragom koja je u toku.

Inače, kako se saznaje njemu je nakon hapšenja određeno policijsko zadržavanje i sutra bi trebalo da bude priveden kod tužioca.

Autor:

#Kragujevac

#Pucnjava