AKTUELNO

U beogradskom naselju Mirijevo žena je juče bacila sina (5) kroz prozor na trećem spratu, a potom skočila za njim jer, navodno, nije mogla da se pomiri s razvodom braka.

Blaža Marković, predsednik sindikata policije, komentarišući ovaj slučaj, rekao je da ona izgleda nije prežalila ni razvod ni supruga, i napravila je nešto najgore što je mogla.

Kako kaže, njen suprug je rekao da je ona njemu to najavljivala, ali da joj nije verovao.

- Uglavnom su muškarci suicidni zbog ljubavi, opevani smo u knjigama, retko je da žena žrtvuje svoj život - rekao je Marković.

Predrag Jeremić, urednik portala Embargo, rekao je da je sve ovo posledica okolnosti i života koji smo živeli u prethodne dve godine.

Foto: TV Pink Printscreen

- Posledica na ljudsku psihu je negativna. Veliki je stres na ljudima i ovakve pojave su praktično post kovid pojave – rekao je Jeremić.

Kako kaže, sve je češći post kovid sindrom i nažalost se dešavaju ovakve stvari.

U STANU SU PRONAĐENI OPROŠTAJNO PISMO, ALKOHOL, TABLETE

Nisu životno ugroženi

Dečak koga je majka juče bacila s prozora najpre je primljen u Urgentni centar zajedno s majkom i po dolasku nije bio životno ugrožen, a potom je transportovan na Institut za majku i dete. - Dete nije imalo povrede glave, ni frakture lobanje, što je bila najvažnija indikacija da ne ostane u Urgentnom, pa je transportovano u Institut za majku i dete kao pacijent koji u tom momentu nije bio životno ugrožen. Dečak čak nema ni preloma. Svestan je bio i komunikativan, a samo je govorio da ga sve živo boli i da mu se spava. - Njegova majka, s druge strane, ima obostrane prelome rebara, kukova i nogu. Ona nijednog trenutka nije pitala za sina, već je samo ponavljala da ne zna šta joj je s nogama - priča izvor.

Autor:

#Ubistvo

#pandemija