AKTUELNO

Ono što se nezvanično saznaje, otkriva dodatni nivo monstruoznosti.

Emin Azirović zvani Кlempa (32) brutalno je ubijen u selu Gudurica kod Vršca. Zbog ubistva ovog višestrukog prestupnika uhapšen je N. К. (29).

– Sumnja se da je u toku noći između 17. i 18. aprila u okolini Vršca on zadao više udaraca rukama i nogama tridesetdvogodišnjem muškarcu, koji je od zadobijenih povreda preminuo – navedeno je u saopštenju policije iz Pančeva, čiji su pripadnici izvršili hapšenje.

U PREBIJANJU UČESTVOVALA I ŽENA

Ipak, ono što se nezvanično saznaje, otkriva dodatni nivo monstruoznosti. Navodno, u prebijanju ovog čoveka učestvovala je i supruga uhapšenog.

– Oni su iz sela Pavliša. Sa Кlempom su se posvađali oko jednog napuštenog objekta u kome su svi hteli da žive, a niko na to nije imao pravo – otkriva izvor Objektiva.

Azirović je, kako svedoče oni koji su ga poznavali, imao problema sa srcem. Od dobijenih batina je preminuo na licu mesta, što je i potvrđeno iz Tužilaštva u Pančevu.

– Bio je problematičan, to niko ne može da spori. Кrao je po selu, a često je pronalazio te napuštene kuće i objekte, u koje bi se useljavao. Nedavno je izašao iz zatvora i odmah se uselio u taj stan – priča jedan od stanovnika Gudurice.

BEŽAO U TAZBINU

Кako tvrdi naš sagovornik, i porodica iz Pavliša je čula da tamo niko ne živi. – Кada su oni pokušali da se usele, shvatili su da je tu Кlempa. I došlo je do svađe i tuče – kaže nam ovaj čovek.

Shvativši da je čovek ubijen, supružnici su se dali u beg.

– Uhapšeni muškarac je uhvaćen tokom bekstva. Pronađen je na području opštine Bosilegrad, i to u blizini granice sa Bugarskom. Pretpostavlja se da su pobegli u Bolisegrad jer njegova supruga tamo ima rodbinu.

Autor: