AKTUELNO

Učenik 8.razreda Osnovne škole "Sveti Sava" u Bačkoj Palanci D.K, koji je juče povređen u incidentu za vreme nastave, pušten je na kućno lečenje.

Mladići koji su juče oko 16 časova u dvorištu Osnovne škole u Bačkoj Palanci pretukli D. K. (15) učenika osmog razreda identifikovani su na osnovu video snimaka na ustanovi. Radnik obezbeđenja je rekao policiji da jedan od dvojice napadača je bivši učenik škole.

Kako piše "Telegraf.rs", policija je obavila razgovor sa maloletnikom u prisustvu roditelja na okolnosti napada.

- Huligani su preskočili ogradu škole i napali učenika koji je bio na času fizičkog. Oni su ga tukli palicom i na nekoliko mesta posekli oštrim predmetom. Nakon tuče pobegli su. Radnik obezbeđenja pogledao je snimak batinanja i prepoznao jednog napadača kao bivšeg učenika škole. Policija je ubrzo identifikovala i drugog napadača- kaže naš sagovornik.

Učenik 8.razreda Osnovne škole "Sveti Sava" u Bačkoj Palanci D.K, koji je juče povređen u incidentu za vreme nastave, pušten je na kućno lečenje, potvrdili su za Tanjug u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu (Dečja bolnica).

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Dečak star 15 godina ima više zadobijenih povreda, od kojih je jedna telesna povreda šake, i nakon zbrinjavanja pušten je na kućno lečenje- izjavila je PR Dečje bolnice, dr Andrea Ðuretić.

Dečak je povređen juče u 16.10 sati na času fižičkog u dvorištu škole, kada su dvojica napadača preskočila ogradu, a zatim D.K. tukli palicom i povredili oštrim predmetom.

Iz OŠ "Sveti Sava" u Bačkoj Palanci još se nisu oglasili povodom ovog slučaja.

Autor:

#Dečak

#Hapšenje

#Napad