AKTUELNO

Pevačica Jelena Marjanović nestala je 2. aprila, a njeno telo je dan kasnije je pronađeno na nasipu u beogradskom naselju Borča. Na istom mestu pronađen je i mobilni telefon, koji bi mogao biti ključni dokaz svirepog zločina.

Policija je 17 meseci nakon ubistva nikad bliža ubici.

Blizu kanala na nasipu u Borči, gde je pronađeno telo svirepo ubijene pevačice, meštanin Borče pronašao je telefon za koji policija sumnja da ima veze sa pevačicinom ubistvom.

Telefon je pronađen krajem prošlog vikenda.

- Meštanin Borče šetao je blizu kanala na nasipu i u jednom trenutku u rastinju je uočio nešto sumnjivo! Približio se i video neki telefon, koji je bio skroz uništen i prljav kao da duže vreme stoji tu. Prvo što mu je palo na pamet bilo je da telefon ima nekakve veze sa ubistvo Jelene Marjanović, pogotovu zato što je pronađen blizu mesta na kom je ubijena - kaže izvor.

Kako navodi telefon je odmah odneo u policijsku stanicu.

- On je u policiji rekao da sumnja da telefon ima nekakve veze sa pevačicinim ubistvom. Inspektori su odmah telefon poslali na superveštačenje da bi se utvrdilo kome je pripadao i da bi se istražili svi mogući tragovi koji bi napokon mogli da rasvetle ovo ubistvo i dovedu do hapšenja osumnjičenog - dodao je.

Forenzičari OTKRILI NOVE ŠOKANTNE DETALJE ubistva Jelene Marjanović! Sestra pokojne pevačice EKSKLUZIVNO ZA PINK: I porodica smatra da nije ubijena na nasipu (VIDEO)

Kako se saznaje, ukoliko je pripadao ubici, listing poziva na ovom telefonu mogao bi da bude krunski dokaz u hapšenju ubice i njegovih pomagača.

- Inspektori sumnjaju da telefon pripada ubici i da mu je ispao u kanal tokom borbe sa Jelenom, a da je sada kada su se mulj i blato povukli, isplivao na površinu. Ukoliko jeste pripadao ubici, listing bi mogao da pokaže s kim je bio u kontaktu i razotkrije sve koji su mu pomogli tog kobnog dana da se reši tela i dokaza - kaže izvor.

Foto: Printscreen Facebook

Listing i pozivi mogli bi da budu presudni u hapšenju ubice, piše Srpski telegraf.

Nakon brojnih spekulacija u medijama porodica Jelene Marjanovič, angažovala je privatne forenzičare koji su utvrdili da ubistvo nije počinjeno na nasipu, kao i da je Jelena mogla biti ubijena dan pre nego što je njen nestanak prijavljen.

Foto: Andrej Nihil

Sestra pokojne Jelene za Pink OTVORILA DUŠU: Ovako su Marjanovići REAGOVALI na našu odluku da angažujemo privatne forenzičare! (VIDEO)

Centra za forenzička istraživanja je nakon 3D rekonstrukcije zločina u Borči nadležnim organima poslao sedam predloga za tok istrage.

#Jelena Marjanović

#telefon

'