AKTUELNO

Porodica Jelene Marjanović angažovala je Centar za forenzička istraživanja, koji je došao do otkrića da pevačica nije ubijena na nasipu, ali da je zločin mogao biti počinjen dan pre nego što je njen nestanak prijavljen.

Ekskluzivno, za Televiziju Pink sestra ubijene pevačice Teodora Krsmanović je rekla da porodica nije bila zadovoljna brzinom istrage državnih organa i  da su ih boleli natpisi u novinama o tome kako je Jelena Marjanović ubijena - od terorije da je ubistvo počinio kamiondžija, čovek sa štapom, ljubavnik...

- Posebno nas je pogodila priča o ljubavniku jer smo je najbolje poznavali, znamo da je to neistina – navele je sestra pevačice koja je nestala 2. aprila prošle godine, a njeno telo je dan kasnije nađeno na nasipu u beogradskom naselju Borča.

Forenzičari OTKRILI NOVE ŠOKANTNE DETALJE ubistva Jelene Marjanović! Sestra pokojne pevačice EKSKLUZIVNO ZA PINK: I porodica smatra da nije ubijena na nasipu (VIDEO)

Kako je navela, zbog toga su odlučili da angažuju Centar za forenzička istraživanja iz Novog Sada.

- U porodici smo prošli sve teorije i slažemo se sa time da nije ubijena na nasipu– istakla je Krsmanovićeva. Ona je dodala da je Jelena bila u kontaktu sa porodicom i da se svakodnevno čula sa majkom Zoricom, posebno imajući u vidu da je bila teško bolesna. Sestra ubijene pevačice je govoreći o poslednjem telefonskom razgovoru Jelene i njene majke, navela da je Zorica na kraju nije bila sigurana da je to bio Jecin glas.

U jezivi zločin umešano TROJE LJUDI?! Novi dokazi o ubistvu Jelene Marjanović

- Mislim da je poziv usledio nakon što je majka zvala Jelenu – dodala je Krsmanovićeva, koja je za sestrin nestanak saznala te uveče i ne znam kada je ostala rodbina dobila tu informaciju, ali pretpostavlja u isto vreme kada je Jelenin muž Zoran to javio Zorici.

Foto: Facebook

Na pitanje u kakvi su odnosima sa porodicom Marjanović i da li su oni podržali angažovanje Centra za forenzička istraživanja, Teodora je rekla da su oni bili obavešteni o toj odluci Krsmanovića.

- Lično sam ih pitala da oni stupe u kontakt sa Centrom, zato što je to u interesu obe porodice,prevenstveno njih jer se o njima svašta pisalo u medijima, ali oni na to u svoj toj gužvi nisu ni obratili neku posebnu pažnju na to, pa smo mi odlučili da im na ovaj način pomognemo - navela je Teodora.

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#sestra

'