AKTUELNO

Lekari se bore za život povređenog.

Podgoričanin Ivan Nedović ubijen je oko 13 sati u pucnjavi u kafiću u Podgorici. U istoj pucnjavi teško je ranjen navodni član škaljarskog klana Milić, Minja Šaković i lekari se trenutno bore za njegov život.

Prema pouzdanim saznanjima iz izvora bliskog istrazi, na Šakovića i Nedovića maskirani napadač ispalio je rafal i pobegao.

PROČITAJTE JOŠ: STRAVIČAN UDES KOD ZAJEČARA! Vozač ostao na MESTU MRTAV, a njegov saputnik IZDAHNUO U BOLNICI

Rečeno da je napadač bio suvozač u sivom BMW-u stranih registarskih oznaka, i da je izašao iz automobila, prišao lokalu i kroz staklo ispalio rafal u Šakovića i Nedovića.

Kako se nezvanično saznaje da sve ukazuje na to da je namjera bila da se puca i na Šakovića i na njega. Šaković i Nedović su, inače, često bili zajedno u društvu i imali su intenzivnu komunikaciju.

Iz policije je saopšteno da preduzimaju intenzivne aktivnosti, u koordinaciji sa tužilaštvom, na rasvetljavanju ovog slučaja.

- CB Podgorica je danas oko 12.30 časova obavešten da je u ulici Vaka Đurovića u Podgorici, u lokalu koji se nalazi u sklopu servisa "Auto Zeta", došlo do upotrebe vatrenog oružja. Za sada nepoznata lica, na čijoj identifikaciji policija radi, su upotrebila vatreno oružje od čijeg dejstva su povrede zadobili I.N. i M.Š. iz Podgorice. Ova dva lica su transportovana u Klinički centar radi ukazivanja ljekarske pomoći. I.N. je podlegao povredama - saopšteno je iz policije.

Na licu mesta se vrši uviđaj kojim rukovodi državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.Nedović je vlasnik "Auto-Zete", iza sebe je ostavio dvoje dece.

Milić-Minja Šaković ima policijski dosije za više krivičnih dela u Podgorici. Navodno je u vezi sa škaljarskim klanom.

Više puta je privođen zbog oružja, a sumnja se i da je učestvovao u likvidaciji vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi (29).

Takođe, pre šest godina je osuđen na godinu zatvora zbog iznude.

Pink.rs

#Kafić

#Pucnjava

#Ubijeni

'