AKTUELNO

Posle pokušaja ubistva, Goran je napravio omču i pokušao da se obesi.

Goran S. nakon žustre svađa sekirom je udario nekoliko puta u glavu svoju nevenčanu suprugu Sanju P, a potom je pokušao da izvrši samoubistvo u beogradskom naselju Zvezdara.

Porodično nasilje dogodilo se juče oko osam sati ujutu u Ulici Ilije Kolarevića.

- Supružnici su se posvađali, nakon čega je on uzeo sekiru i udario je nekoliko puta! Kada je video šta je uradio, pokušao je da se obesi. Ćerka koja ima 17 godina došla je kod komšija i rekla: "Tata je ubio majku!" Posle nekoliko sekundi iz dvorišta je izašla i nesrećna žena sva krvava - kažu žitelji ovog naselja i dodaju:

U međuvremenu Goran je uzeo merdevine i napravio sebi omču oko vrata kako bi se ubio, ali je komšija video i na vreme ga skinuo sa vešala.

Krvava sedela na ulici

Meštani Zvezdare dodaju da su tada usledile jezive scene.

- Čoveka skidaju sa vešala, a žena sedi na plastičnoj stolici na sred ulice sva krvava! Svi su bili van sebe kad su videli koliko krvi ima. Policija i Hitna pomoć brzo su pristigle i oboje su odvezeni u bolnicu, a mi smo ostali nemi onako na sred ulice - pričaju oni i nastavljaju:

Sanji je krv šikljala sa svih strana. Udarao je sekirom po glavi. Čuli smo da je Goran u kritičnom stanju, a da je žena stabilno i da je zadobila povrede glave i vrata.

Sestra povređene žene kaže da su svi van sebe od šoka.

- Znali smo da je psihički maltretira, ali nikad da je tuče, do prošle godine. Goran ju je 31. oktobra pretukao i davio, ali ona tada nije htela da ga prijavi zbog dece. Goran inače, ima problema sa alkoholom. Kada bi se viđali bio je normalan, ali pomalo surov čovek, on nikada nije znao ni da se našali - rekla je sestra povređene Sanje:

Strašno je to, čak im je i ćerka popustila u školi nakon tog događaja i od tada nije kako treba. Goran je čak nakon toga otišao poslovno u Šabac, pa pozvao decu i mrtav hladan rekao: "Da znate sad će vaš otac da skoči sa mosta". Sestra povređene naglasila je da žene "odmah prijave nasilje čim se ono dogodi i da budu pametne, da ne bi dolazilo do ovakvih užasni stvari".

Oni kažu da je ovaj par zajedno 20 godina i da imaju dvoje dece.

- Dvoje dece je zajedničko i oni su maloletni, a Sanja ima stariju ćerku iz prvog braka - kažu komšije.

Da podsetimo, ovo je treći gotovo identičan zločin u Srbiji proteklih dana. Naime, u Vranju je u sredu uveče Dejan P. izbo nožem pred decom svoju suprugu Snežanu, koja je dan kasnije preminula u KC Niš. U istom napadu povređene su i ćerke koje su branile majku. Iste noć, Ž.Š. izbo je nožem ženu J.R., koju je odbranila ćerka i zadobila posekotine po rukama.