AKTUELNO

Jovani se od srede, 23. avgusta gubio svaki trag.

Jovana Predić (17) iz sela Čubra kod Negotina, kojoj se od 23. avgusta gubi trag, pronađena je u petak u selu Kobišnica kod tog grada, kazala je za beogradske medije njena majka Jasmina.

Kako je ispričala Jasmina Predić, prijatelji su javili porodici da je tamo viđena, te su roditelji otišli po nju.

Kada su stigli, saznali su da je ona tamo kod dečka, sa kojim se poslednjih godinu dana dopisuje preko Fejsbuka. Kako saznaju mediji, ona je odlučila da se uda za njega, a nije krenula sa roditeljima, već je ostala kod momka.

Pročitajte još: PRONAĐENA JOVANA (17) IZ NEGOTINA: Roditelji devojčice REKLI NEŠTO što je još više zbunilo GRAĐANE SRBIJE! (FOTO)

Jovana, koja pohađa školu u Beču, trebalo je u subotu da se sa bakom uputi u prestonicu Austije pošto joj tamo počinje školska godina.

Porodica i prijatelji uplašili su se da Jovana nije kojim slučajem digla ruku na sebe, pošto je nije bilo tri dana, a u poslednjoj objavi na Fejsbuku napisala je "Život je g..no".

Jovani se od srede, 23. avgusta gubio svaki trag. Ova maloletnica je, kako su mislili roditelji Slaviša i Jasmina, najverovatnije od kuće otišla nakon što su u šest ujutru otišli na njivu. Primetili su da je nema tek kada su se, iza podneva, vratili kući.

- I tad smo mislili da je otišla kod drugarica, ali kako nije došla do pola pet pozvali smo je sa fiksnog na mobilni, pošto u selu nemamo signal. Telefon je zvonio do kraja. Kad sam je drugi put pozvao zazvonio je dvaput i isključio se. Ne znam da li je ostala bez baterije ili je prekinula poziv – pričao njen otac Slaviša.

Jovana, koja je u Beču završila deveti razred i upisala srednju školu, i prošlog leta je pobegla od kuće, ali su je pronašli za par sati. Ovoga puta je, međutim, nije bilo već treći dan.

- Nama je rekla da je raskinula sa momkom, ali smo od njene drugarice čuli kako mu je slala neku poruku na Fejsbuku da je život g...o i da joj je on navodno odgovorio da uvek može da dođe i uda se za njega. Ne znam šta da kažem. Sve za nju činimo. Ruku nismo nikad podigli. Ako je rešila da se uda, pa je l' to problem - kazala je Jovanina majka, Jasmina.

Roditelji su obavestili policiju da je Jovana pronađena, te su organi reda obustavili potragu.

#Negotin

#Policija

#devojčica

#nestala

'