AKTUELNO

Matej Periš nestao je u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra prošle godine. On je izašao iz kluba "Gotik" u majici kratkih rukava i nestao u noći. Od tog trenutka traje potraga za njim i rešenju misterije njegovog nestanka se ne nazire kraj.

Novinar TV Pink -a Mladen Mijatović, otkrio je nove detalje povodom slulaja nestalog Splićanina otkrivajući kakva su nova saznanja iz istrage koja traje od dana kada je Periš nestao.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ono što je najnovija informacija je ta, da je grupa mladića krenula iz Hrvatske ka Srbiji 30. decembra. Oni su tada iznajmili kombi, a u Zagrebu kupili osređenu količinu sintetičke droge. U pitanju je spid, i to su, kako se pretpostavlja i pre odlaska u klub koristili - objasnio je Mijatović.

To je, kako Mijatović kaže, bilo u noći između noći 30. i 31. decembra.

- To je dokaz da im dorgu niko nije sipao u piće, već su je sami nabavili, a ko se te noći drogirao, još uvek nije utvrđeno - naveo je Mijatović.

Periš je, kako Mijatović dodaje, imao običaj da izlazi iz kluba, nakon čega se dešavalo da nestane, gde se kući posle 12 ili 15 sati vraćao kući.

- Postojali su, uslovno rečeno, slični ispadi - dodao je Mijatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: