AKTUELNO

Maloletni M. E. (17) uhapšen je zbog pokušaja ubistva. On je juče ubo nožem svog starijeg brata M. K. (25), posle kraće svađe.

Sve se dogodilo u njihovoj porodičnoj kući u Batajnici, u Novosadskoj ulici, a prema nezvaničnim saznanjima, braća su imala žestok verbalni sukob.

Kako nam je rečeno na licu mesta, oba mladića važila su za dobro vaspitane, i da ništa nije moglo da nagovesti da će doći do ovakvom sukoba.

Kako informer saznaje, u policijsku stanicu Batajnica došao je E. M. (17), sa vidnim  povredama i posekotinama na šakama.

Napao brata s dva noža

On je izjavio da ga je u blizini okretnice autobusa br. 706, napao nepoznat muškarac, bez ikakvog razloga. Priča je bila sumnjiva i policajci su otisli u kuću E. M., gde su zatekli njegovog rođenog brata Kadrija M. (25), sa vidnim posekotinama.

On je izjavio da ga je brat E. M. napao sa dva noža bez ikakvog povoda. Na licu mesta bili su tragovi krvi. Hitna pomoć je pregledala Kadriju M. i na leđima i stomaku konstatovane su ubodne rane.

Napadač prebačen u bolnicu Laza Lazarević

Slučaj su preuzeli inspektori za maloletnike kriminalističke policije. Maloletnom E. M. na teret se stavlja krivično delo Teško ubistvo u pokušaju, kako ga je je kvalifikovao Tužilac za maloletnike VJT.

E. M. se trenutno nalazi u bolnici Laza Lazarević.