AKTUELNO

Kako navode svedoci, prizor koji je zatekao prolaznike bio je jeziv.

Stariji muškarac poginuo je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Novom Beeogradu, kada ga je udario automobil, a potom i kamion. Svedok tragičnog događaja kaže da je poginuli bio prodavac noževa i da je radio u blizini mesta nesreće.

- On je prodavac noževa, radio je tu blizu. Normalan, porodičan čovek, pristojan. Redovno je dolazio i tu na benzinsku pumpu, stalno je bio u okolini - rekao je za "Blic" sagovornik koji se zatekao na licu mesta.

Kako je objasnio, pojavile su se informacije da je čovek pao sa pasarele na put, međutim sagovornik smatra da ne može biti reč o slučajnom padu.

- Ne postoji način da tu sličajno padneš, ograđeno je, ograda je visoka, jedni što je moglo da bude jeste da je skočio, izvršio samoubistvo, međutim, to niko nije još rekao da je bilo tako - navodi i dalje objašnjava da je smrt nesrećnog čoveka bila stravična:

"Udarili su ga automobil i autobus. Prvo automobil, on ga je prebacio preko, u traku u suprotnom smeru, a onda ga je dočekao autobus."

Kako navodi, prizor koji je zatekao prolaznike bio je jeziv.

- Video sam telo, vozila su ga raskomadala... Strašno, stvarno strašno! I za njega da tako skonča i ono da čovek vidi, jezivo, bilo je baš jezivo - priča potreseni muškarac.

Podsetimo, nesreća se dogodila juče na auto-putu kod benzinske pumpe "Zmaj" u Zemunu. Čovek je sa pasarele pao na put u traku u smeru ka Zagrebu, a automobil ga je bacio u suprotnu tragu, ka Beogradu, gde ga je pregazio autobus "Niš ekspresa".

Vozač automobila je pobegao sa lica mesta.