AKTUELNO

Uhapšenom Nikoli Stošiću, inače svetskom prvaku u kik-boksu i nekadašnjem kapitenu kik-boks reprezentacije Srbije, ovo nije jedini put da se našao iza rešetaka!

Podsetimo, prema pisanju medija, Stošić je jutros uhapšen i sumnjiči se za nasilničko ponašanje, za nanošenje telesnih povreda i navodno reketiranje vlasnika jedne kafane u Smederevu. Pored njega lisice na ruke stavljene su još najmanje trojici muškaraca od kojih je jedan, takođe kik-bokser.

- Stošiću ovo nije jedno krivično delo koji je napravio. Pretežno je bio hapšen zbog nasilničkog ponašanja i nanošenje povreda. Priča se da je pre nekoliko godina je ispred jedne diskoteke u Smederevu udario jednog mladića N. J. drškom pištolja. Dok je mladić bio u nesvesti kik-bokser mu je skakao po butini i navodno tada mu je izazvao dva preloma butne kosti - kaže sagovornik i dodaje:

Nakon tog incidenta Stošić je na sličan način pretukao tinejdžera (16), inače sina lokalnog političara i biznismena. Tada je takođe, koristio dršku od pištolja i naneo mu teške telesne povrede. Dečak je tada transportovan za Beograd i lekari su jedva uspeli da mu spasu vid na jednom oku.

Foto: Kik boks savez Srbije

Prema rečima sagovornika, za ovo krivično delo Stošić je navodno osuđen na godinu dana kućnog zatvora uz nošenje nanogice.

Inače, Nikola Stošić je svetski prvak u kik-boksu i višestruki prvak Srbije u ovom sportu, trenirao je i takmičio se za kik-boks klub SD Kombat.