AKTUELNO

Novi skandal u režiji navijača Partizana koji su i dalje odani Veljku Belivuku.

Navijačka grupa koju je predvodio Marko Budimir, jedan od najistaknutijih članova zloglasne kriminalne organizacije i jedan od najbližih saradnika Velje Nevolje, obeležila je na skandalozan način drugu godišnjicu osnivanja.

Pripadnici grupe su upaljenim bakljama formirali ogromno slovo "B" čime su pokazali slepu odanost Belivuku i Budimiru. Celu akciju na isključenju za Pupinov most su snimali dronom, a neizbežan je bio i veliki vatromet.


- Ne brini, čuje se glas sa leve strane naše, ne vide vas, a ipak se plaše - piše u objavi navijača na društvenim mrežama.

Marko Budimir, visokorangirani član klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, optužen za četiri brutalna ubistva, podsetimo, pre nekoliko dana rođendan je proslavio iza rešetaka, a pripadnici klana koji su na slobodi su na sraman način priredili slavlje.

- Na tvoj rođendan "leva strana" plače. Nema vođe da grmimo još jače - navedeno je u objavama na više Instagram stranica koje podržavaju Velju Nevolju i njegovu navijačku grupu "Principi" pod čijim paravanom je klan činio monstruozna krivična dela.

To nije prvi put od hapšenja klana da se organizuju ovakve proslave rođendana pripadnicima koji su iza rešetaka.

U martu prošle godine "Principi" su slavili i rođendan Marka Miljkovića i to pored grafita koji se nalazi u blizini kuće Zdravka Radojevića koji je bio jedna od žrtava kriminalne grupe. Mural posvećen Zdravkovom preminulom bratu prekrečili su i nacrtali grafit svoje grupe, a potom su postavili transparent i napravili bakljadu za Miljkovića.

Autor: