AKTUELNO

Otac nestalog Mateja Periša o drugovima s kojima je bio u Beogradu.

Otac nestalog Mateja Periša oglasio se za u subotu ujutru, i kroz suze rekao da neće napustiti Beograd sve dok ne nađe svog sina.

Foto: FACEBOOK.COM/Pixabay.com/

Nenad Periš je govorio i o prijateljima sa kojima je Matej došao u Beograd da bi dočekali Novu godinu. Otkrio je da su se mladići razboleli od korona virusa.

Oni su utučeni, izgubili su ili privremeno, daj Bože da je privremeno, svog prijatelja od prvog razreda osnovne škole. Rekli su mi da... Ja ne čitam te objave, mene interesuju samo informacije i istina, isključivo MUP Srbije. Sve što se piše, ima puno laži, ovoga, onoga... Svaki dan se čujemo, dobili su koronu i razboleli se. Teško je. Kao da su izgubili brata - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje ima li pretpostavku gde je želeo da ode njegov sin, Nenad je rekao sledeće.

Bio je prvi put u Beogradu, nije poznavao grad. De fakto je jutro tog nesretnog dana došao. Nije znao gde je, možda po nekoj priči, ali nije mogao sam da se orijentiše po gradu - rekao je on.

Matej Periš (27) je nestao u noći između 30. i 31. januara nakon što je to veče bio u klubu "Gotik" na savskom šetalištu u centru Beograda. Potraga za mladićem traje već devet dana, pogledajte kako izgleda.

Šta ako se telo Mateje Periša nikada ne pronađe?