AKTUELNO

Sedmi je dan potrage za nestalim Matejem Perišom (27) iz Splita kome se svaki trag izgubio u Beogradu. Sve raspoložive policijske snage tragaju za nestalim Splićaninom, a najbliži i dalje ne gube nadu da će se Matej pojaviti živ i zdrav.

Prijateljima nestalog mladića najviše smeta to što se Matej dovodi u vezu sa nedozvoljenim supstancama, javlja Kurir.

Foto: TV Pink Printscreen, Privatna arhiva

Matejevim prijateljima najviše smeta to što se njegovo ime dovodi u vezu sa nedozvoljenim supstancama. Tvrde da je on jedan dobar i uzoran mladić - preneo je Kurir.

Za medije je pričala i Metejeva devojka Sanja.

Otkrila je nove pojedinosti o svom nestalom dečku tako da će to baciti jedno novo svetlo na ceo slučaj, javljaju mediji. Matej je prema rečima njegove devojke mesecima planirao novogodišnji provod u Beogradu.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović, Tanjug

Nije nikakva svađa između njih uzrok problema i to nije okidač za bilo šta. Sanja i Matej su i dalje u vezi. Matej je otišao u Beograd sa šestoricom prijatelja od kojih je njegova devojka znala trojicu. To su Matejevi stari prijatelji iz osnovne škole. Taj doček je planiran šest meseci unazad. Nije bilo nešto što je dogovoreno odjednom. Njegova devojka je dodala da nije znala da će im se ostala trojica priključiti - prenosi Kurir.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Matejeva devojka Sanja nije izgubila nadu da će ga pronaći, takođe, isključila je svaku mogućnost povezivanja Mateja sa bilo kakvom nedozvoljenom supstancom. Kaže da to nije on, kao i da njegova majka nije izgubila nadu da će ga pronaći.

Matej Periš (27) iz Splita, podsetimo, nestao je u noći između 30. i 31. decembra nakon izlaska iz beogradskog kluba "Gotik" kad mu se izgubio svaki trag. Policija, uključujući i ronioce Žandarmerije, danima pretražuje Savu i Dunav i okolinu jer se na snimcima nadzornih kamera vidi da je nakon izlaska iz kluba u jednom momentu sišao niz stepenice na keju i to navodno sa namerom da obavi nuždu.

Foto: Alo.rs, Privatna arhiva

Pojavili su se i brojni snimci na kojima se Matej vidi kako u noći nestanka trči okolnim ulicama. Pojavio se i snimak na kome se nepoznata osoba vidi kako otprilike u to vreme pliva Savom, ali za sada nema potvrde da je u pitanju nestali Splićanin.

BONUS VIDEO! MATEJEVO TELO NIJE U SAVI: Rečna policija okončala potragu!