AKTUELNO

Peti dan potrage za nestalim Perišem.

Splićanin Matej Periš (27), koji je nestao u Beogradu, u noći između 30. i 31. decembra, kako mediji saznaju, kobne večeri je sa društvom konzumirao spid i sinteticke droge, piše Kurir.

Naime oni su najpre bili u iznajmljenom stanu, odakle su otišli u jedan restoran u blizini "Gotika", a zatim prečli u "Gotik". Društvo u kome je bio Matej čitave večeri naručivalo je u klubu i vino i viski, a uz koristili spid i sinteticke droge.

Foto: Facebook.com/Printscreen

Matej je pre izlaska iz kluba bio vidno pijan i vidno se teturao kada je napustio klub. Sigurnosne kamere zabeležile su čudno ponašanje nestalog momka koje je najverovatnije izazvano kombinovanjem alkohola i droge.

- Iskreno da vam kažem, ne znam više. Moj sin je povučen, sportista... Ne znam kako je došlo do onoga da je izvan sebe što se vidi na nadzornim kamerama - izjavio je danas Nenad Periš, otac nestalog Mateje, mladića iz Splita.

Foto: Instagram.com/192_rs, Privatna arhiva

On je pokušao da objasni i ponašanje svog sina koje je uočeno na kamerama, pre svega činjenicu da nije delovalo da je u potpuno prisebnom stanju.

- Gledajte, vidi se da je pokušao da komunicira, da je zaustavio tog taksistu i s njim kratko razgovarao. Šta mu je bilo u tom trenutku i kuda je krenuo, ne znam. Verujte mi, uopšte mi je teško o tome govoriti - rekao je on za hrvatski portal Index.

#Matej Periš