AKTUELNO

Matej Periš (27) iz Splita, nestao je u noći između 30. i 31. decembra nakon izlaska iz beogradskog kluba "Gotik" kad mu se izgubio svaki trag.

Policija danima pretražuje Savu i Dunav jer se na snimcima nadzornih kamera vidi da je Matej nakon izlaska iz kluba prišao ogradi na keju i to navodno sa namerom da obavi nuždu. Međutim, onda su se pojavili i snimci sa beogradskih ulica na kojima se Matej Periš navodno vidi kako trči.

Jedan od detalja na snimcima koji je sve zbunio je priča o devojci u belom džemperu. Naime, na jednoj od juče objavljenih snimaka se vide mladić i devojka kako trče. Mladić je u kratkim rukavima i u tamnoj odeći. Ali, ima i tamne patike. Na svim drugim snimcima, a na kojima se prema tvrdnjama oca Nenada Periša nalazi Matej, vide se bele patike.

Foto: Facebook.com/Printscreen

Stvar je u tome što na istom snimku, minut pre nego što se pojave mladić u crnim patikama i devojka u belom džemperu, s druge strane ulice protrči mladić u belim patikama. On se slabije vidi i relativno je kratko u kadru. To je sasvim sigurno dovelo do nesporazuma - u približno isto vreme trče dva mladića. Jedan trči sam, a drugi trči u društvu devojke.

Na drugim snimcima vidimo mladića u belim patikama kako trči ulicama centra Beograda, pa se dolazi do zaključka da mladić koji je trčao sa devojkom uopšte nije Matej.

Video: TV Pink Printscreen

Pogledajte na 1.17 minutu ovaj deo snimka. Prvo se vidi Matej kako protrčava u gornjem levom delu kadra, a onda minut kasnije drugi mladić kako trči sa devojkom u belom.

Autor:

#periš