AKTUELNO

Mirjana Lakatuš (44) iz Zrenjanina i Stevica Batarika (34) iz Elemira poginuli su u u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 1. januara na periferiji Zrenjanina, u neposrednoj blizini industrijske zone.

Do sudara BMW, u kom je bio Batarika, sa "pežoom 307", u kom se nalazila Lakatuševa, došlo je oko 17 časova pod zasad nerazjašnjenim okolnostima.

- Nesreća se desila na ravnom delu puta, pedesetak metara od prve oštre krivine na obilaznici oko grada. Navodno, Batarika je išao oko 200 km/h i zakucao se u "pežo", u kome je bio bračni par Lakatuš s decom. Kola je maltene pocepao, pa se zaustavio tek udarivši u banderu - navodi izvor Kurira.

Sekli vozilo

- Očevici su pozvali pomoć, a vatrogasci su morali da dođu i da iseku lim kako bi izvukli Batariku iz vozila. Dva sata je trajalo izvlačenje. Mirjana Lakatuš preminula je na mestu, a njen suprug Dragan je s teškim povredama prebačen u KC Vojvodine u Novom Sadu - dodaje izvor.

Navodno, porodica Lakatuš kobnog popodneva krenula je kod Draganovih roditelja.

- Uputili su se s decom da čestitaju Novu godinu roditeljima. Devojčica i dečak pukom srećom imaju lakše povrede, ali su svakako pretrpeli horor. Očevici kažu da su dečica vrištala iz smrskanog vozila i dozivala pomoć - ističe izvor:

- Nastradala Mirjana ima sestru bliznakinju, koja ima troje dece, ali je odmah preuzela brigu o sestrićima koji su ostali bez majke. Kako kažu meštani, Stevica Batarika poznat je kao trgovac automobilima.

- On je iza sebe ostavio četvoro dece. Poznat je po divljačkoj vožnji - dodaju komšije. Društvene mreže juče su preplavile oproštajne poruke koje su prijatelji, rodbina i komšije pisali Mirjani i Stevici.

- Tek što smo nazdravili i čestitali Novu godinu, a već se opraštamo. Brate moj, nek ti je laka zemlja - pisali su prijatelji stradalog Batarike.

Autor: