AKTUELNO

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju oko pet ujutru na autoputu Beograd-Niš u blizini naplatne rampe Vrčin, poginuo je Milan Miculović (69) iz Paraćina.

On je, kako pišu beogradski mediji, pred celom svojom porodicom podlegao povredama zadobijenim u sudaru četiri putnička vozila, kombija i autobusa.

Pored njega povređeno je još šest osoba koji su pušteni na kućno lečenje.

Miculovića je, kako se saznaje, otpozadi udario zasad neidentifikovani vozač, te je Milan zaustavio automobil da proceni štetu. Stao je u zaustavnu traku da bi pogledao automobil, kada ga je iz zasad nepoznatih razloga pokosio automobil koji je u tom trenutku naišao.

Tada je nastao karambol i u lančanom sudaru slupali su se kombi i autobus beogradskih tablica i još tri automobila, "audi a4", "audi a6", "tiguan" švajcarskih tablica, kao i "mercedes" austrijskih tablica (za čijim volanom je sedeo nastradali Miculović).

Pročitajte još: TRAGEDIJA NA PUTU VALJEVO-BEOGRAD: Traktor udario u automobil na koji je naletelo drugo vozilo, POGINULA ŽENA!

U porodici Miculović svi su nemi od bola.

Do nesreće je došlo, kako kažu, kada je Milan sa porodicom krenuo put Austrije gde poslednjih godina živi. Sa njim u kolima bili su njegova supruga i maloletni unuk.

- Vozili su normalno, nije bio pod dejstvom alkohola. Odjednom, otpozadi u njegov automobil je udario drugi koji je odmah pobegao. Milan je zaustavio kola sa strane, uz put i izašao da vidi koliko je oštećenje na automobilu. Zapalio je cigaru i nekoliko sekundi kasnije na njega je naleteo automobil koji ga je ubio - pod šokom je porodica Miculović.

Da tragedija bude još veća, u kombiju koji je učestvovao u lančanom sudaru koji se dogodio nekoliko sekundi pošto je nastradao Milan Miculović, nalazili su se njegov sin, snaja i unučići.

- Oni su videli trenutak kada je Milan nastradao. Svi smo pod šokom. Tuga je prevelika - smogli su snage da samo još to kažu članovi porodice nesrećnog Milana.

#Sudar

#Vrčin

'