AKTUELNO

Cela Srbija, kao i Sombor, još su pod utiskom porodične tragedije koja se dogodila u ovom gradu. Zdravko Goranović (59) ubio je suprugu Mirjanu (55) i njihove ćerke Anastasiju (19) i Anabelu (15), zatim zapalio kuću i obesio se.

Vatrogasci su odmah izašli na teren i prvo su pronašli telo majke i ćerke Anastasije, a zatim u drugoj sobi i Anabelino telo. Zdravko je sebi presudio bešenjem. Ekipa "Nacionalnog dnevnika" razgovarala je sa komšijama koje još uvek ne mogu da veruju šta se desilo u njihovom komšiluku.

Foto: TV Pink Printscreen

Svašta sam čula, sada ne znam šta je istina, ali tragedija. Strašno! Jako mi je žao što se takve stvari dešavaju - rekla je jedna komšinka.

Foto: FACEBOOK.COM/PRIVATNA ARHIVA/INSTAGRAM/FOTO /MUP SRBIJE

Foto: Facebook.com/Priatna arhiva

On je bio lud i to je to! Lepo, bio lud! - govori nam jedna žena.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Pokojna Anastasija nedavno je završila srednju školu, bavila se šminkanjem, dok je mlađa Anabela tek bila krenula u prvu godinu srednje. U Somboru je Anastasija bila poznata kao talentovana za slikarstvo, a dugo se bavila i sportskim aerobikom. U prvi mah strahovalo se da je ubijen i njegov sin, ali kasnije se ispostavilo da je upravo on bio osoba koja je požar prijavila nadležnim službama.