AKTUELNO

Jovana Marjanović koja je juče pronađena mrtva na Zlatiboru nakon četri dana potrage, rodom je iz Leskovca, a njena smrt nije prva tragedija koja je zadesila njenu porodicu.

Prema priči komšija iz Leskovca, i Jovanin brat je preminuo pre više godina.

- Jovanin brat je, koliko se sećam, bio profesor fizičkog. Napustio nas je zauvek pre nekoliko godina, ne mogu tačno da se setim koja je godina bila, ali znam da je bilo poodavno. Iako porodica gotovo nikada ne govori o tome, po gradu se priča da je on izvršio samoubistvo na kućnom pragu - kaže jedna komšinica Jovanine porodice iz Leskovca.

Ona dodaje da je reč o izuzeto dobroj i finoj porodici.

Foto: Privatna arhiva

- Porodica je ugledna, uspešna, kulturna, vredna, ali nažalost nesrećna - doldaje ona.

Leskovčani koji poznaju porodicu preminule žene kažu da je njena rodbina iz Leskovca prethodnih dana bila sa njenim ćerkama na Zlatiboru i tragala za ovom preduzetnicom, koja godinama živi i radi u Nišu.

- Kako smo čuli u potrazi na planini je učestvovao i Jovanin bratanac, odnosno sin njenog pokojnog brata - kažu komšije.

Podsetimo, za Marjanovićevom se tragalo od 23. decembra nakon što je ona izašla da prošeta i nije se više vratila u apartman na Zlatiboru, u kom je poslednjih meseci boravila sa partnerom, jer je njena firma kao podizvođač radila na izgradnji objekata na Zlatiboruu.Telo je nađeno juče u Tić polju na Zlatiboru i poslato je na obdukciju. Vidljivih tragova nasilja na telu nema.