AKTUELNO

Ona je poslednji put viđena na Zlatiboru. Na sebi je imala kaput u kamel boji, zeleni šal, crnu torbu, crne pantalone i braon čizme.

Jovana Marjanović (54) nestala je 22. decembra na Zlatiboru. Ona je iz stana u Ulici Save Stanojčića izašla da se prošeta i od tada joj se gubi svaki trag. I četvrtog dana nestanka, Jovane nema. Njen nestanak je prijavljen policiji, koja je pokrenula istragu.

Njene ćerke su u očajničkom apelu pozvale sve da se uključe u potragu za njihovom majkom koja je pre tri dana nestala pod misterioznim okolnostima.

Foto: Instagram.com/igorjuric73

Od kako je izašla iz kuće, telefon je nedostupan. Međutim, njen telefon je, prema rečima Jovanine ćerke Ljiljane, juče lociran u cevima za vodovod preko puta pumpe na izlazu iz Zlatibora.

Foto: Instagram.com

Mesto gde je pronađen telefon, nije blizu mesta gde je ona stanovala., već na drugom kraju, udaljenom oko sedam kilometara od zgrade gde je stanovala.

Njena ćerka je za medije rekla da još nemaju nikakve informacije o njoj. Ona je takođe rekla da za sada neće davati nikakve dodatne informacije, osim onoga što je ranije objavljeno.

- Nestala nam je majka na Zlatiboru pre tri dana. Zadnji put je viđena u osam sati u apartmanu, zatim je izašla da se prošeta i tu joj se gubi svaki trag. Molim vas pomozite nam - rekla je jedna od ćerki u video objavi na instagramu.

Druga ćerka je kroz suze zamolila sve da se priključe i pomognu im da je pronađu.

- Molim vas pomozite, to nam je majka, ona je majka troje dece. Ne znamo šta da radimo više, molim vas pomozite, potrebna nam je vaša pomoć - rekla je druga ćerka.

Ona je poslednji put viđena na Zlatiboru. Na sebi je imala kaput u kamel boji, zeleni šal, crnu torbu, crne pantalone i braon čizme.

Foto: Društvene mreže

Jovana je, prema rečima njene ćerke, poslednjih meseci živela na relaciji Niš – Zlatibor. Na planinu na Zapadu Srbije došla je kao vlasnica građevinske firme koja je kao podizvođač izvodila građevinske objekte na jednoj zgradi. Sa svojim partnerom na Zlatiboru je iznajmila stan u Ulici Save Stanojčića u naselju Karaula.

Jovana je u sredu uveče svom partneru rekla da ide da se prošeta, kao što je i ranije imala običaj, i otada niko ne zna šta je sa njom, navela je njena ćerka.

Užička policija potvrdila je za Telegraf.rs da je nestanak Jovane Marjanović prijavljen 23. decembra i da policija intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja.

Porodica moli sve koji znaju neku informaciju o Jovani da se jave na brojeve telefona 060/5576764, 064/8919312 i 062/1540424.

#Jovana Marjanović

#Zlatibor