AKTUELNO

Kruševačka policija i dalje traga Slavišom P. (45), osumnjičenom da je noćas u Kaoniku kod Kruševca ubio komšiju Radislava Aksentijevića (55).

Prema nezvaničnim informacijama, njih dvojica su se prvo posvađali, a onda je Slaviša potegao pištolj i sa dva hica ubio Radislava. Telo ubijenog nađeno je jutros, od kada i traje potraga za osumnjičenim, a svi inspektori kruševačke policije rade na slučaju od trenutka kada je prijavljena pucnjava.

Motiv ovog zločina još nije poznat, a spekuliše se da mu je prethodila svađa u lokalnom kafiću i to, navodno, oko poljoprivrednih mašina. Pojedini meštani su naveli i da bi motiv mogao biti sukob oko novca, dok su drugi navodili da je to nemoguće i da ubijeni nikad ne bi pozajmljivao pare od osumnjičenog.

Ćerka ubijenog Radislava, Nevena Aksentijević i dalje je u šoku zbog svega što se desilo.

- Ne znamo zaista šta se desilo, pokazaće istraga. Sigurno znamo da je bio dobar čovek, otac, komšija. Zato su, pre nekoliko dana, kada je bio izbor za mesne zajednice svi su za njega glasali da bude ponovo predstavnik sela. Mnogo je pomagao Fudbalski klub "Kaonik", radio je na asfaltiranju ulica, da svima bude bolje. Sredio je i plato ispred Doma kulture - rekla je ona za „Novosti“.

Nesrećni Radislav, koji je za sobom ostavio suprugu Gordanu, tri ćerke i sina, biće sahranjen u ponedeljak na lokalnom groblju u Kaoniku.

Autor:

#Kafić

#Kruševac

#Likvidacija

#potera