AKTUELNO

Policija je uhapsila 28-godišnjeg muškarca osumnjičenog da je jutros u hodniku Dečjeg dispanzera u Leskovcu napao jednu ženu.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu su brzom akcijom uhapsili D.Z.(1993) iz okoline Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju - saopštila je Policijska uprava Leskovac.

Sumnja se da je on, jutros, u hodniku jedne zdravstvene ustanove u Leskovcu svojoj bivšoj 29-godišnjoj partnerki naneo više ubodnih rana najverovatnije nožem.

Tom prilikom ona je zadobila teške telesne povrede opasne po život nakon čega je zbrinuta u Opštoj bolnici u Leskovcu, a zatim transportovana u Klinički centar Niš na dalje lečenje.

Osumnjičenom je po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva odredjeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, dodaje se u saopštenju.

Specijalista urgentne medicine u Opštoj bolnici Leskovac Dragan Marinković rekao je ranije novinarima da je napadnuta žena, koja je bila dovela dete na pregled, povredjena, ali je njeno stanje stabilno.

Marinković je dodao da je povredjena žena poslata u Urgentni centar u Nišu na dalje lečenje.