AKTUELNO

Sagovornica apeluje na sve mame koje ostaju same noću sa decom da se paze.

Po Petlovom brdu ordinira muškarac koji noću vreba žene koje su same u stanovima!

Informaciju o ovome sa nama je podelila sugrađanka P.N. sa Petlovog brda, koja je od petog novembra u konstatnom strahu, zbog čega čak trenutno nije ni u Beogradu!

Naime, ona je napisala da je pomenutog dana negde oko šest sati ujutru neko pokušao da obije njen stan, dok je u stanu bila sama sa drugaricom, bebom, i mačkom.

- Ubeđene smo da je muškarac imitirao ženski glas i predstavio se kao Dobrila i nalegao na bravu. Pre toga je "legao" na zvono dok nisam ustala, pozvala muža i pitala da li on zvoni, ali to nije bio on.

- Taj provalnik je otišao tek kad je čuo drugaricu i mene kako zovemo policiju - rekla je ona i apelovala na sve mame koje ostaju same noću sa decom, a i sve ostale devojke koje ostaju same noću.

- Meni se dešavalo mnogo puta da ostavim otključano i tako spavam, ali smo tad imali staforda. Sva sreća pa su mi sada sve tri brave bile zaključane - rekla je ona.

Dodala je takođe da je videla da se isto desilo i porodici na Vračaru, s tim da je njima lopov ušao u kucu i nonšalantno pokrao sve dok su oni spavali, žena je spavala sa dečicom u krevetu.

#Beograd

#Krađa