AKTUELNO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapsili su jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i tom prilikom zaplenili oko 520 kilograma marihuane.

Policijski službenici su, prilikom zaustavljanja teretnog motornog vozila u Nišu kojim je upravljao N. I. (45), pregledom vozila pronašli 134 paketa marihuane koja je, kako se sumnja, prethodno preko Albanije stigla na AP KiM i bila namenjena za dalju prodaju na teritoriji Srbije.

Foto: Foto: MUP

Osumnjičenom N. I. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Ministar Aleksandar Vulin je poručio da se žestoka borba MUP-a sa narko-dilerima nastavlja, bilo da je Srbija tranzitna zemlja ili krajnja destinacija za prodaju narkotika, i da će sa istom odlučnošću i borbom biti uhapšen svako ko unosi i prodaje drogu u našoj zemlji.

Foto: Foto: MUP

"Srbija nije i neće biti sigurno mesto za prodaju narkotika niti sigurno mesto za njihovu dalju distribuciju. Srbija nikada neće biti sigurno mesto za narko-dilere i trgovinu narkoticima", istakao je Vulin, a saopštio MUP.