AKTUELNO

Miloš Saković (21) druga je žrtva stravične eksplozije u fabrici u beogradskom naselju Leštane. Strina nastradalog mladića izašla je ispred porodične kuće i medijima rekla da oni još uvek nisu dobili zvaničnu potvrdu da je Miloš stradao.

- Niko nas nije zvao, nije nam javio. Mi u kući kukamo i plačemo, a ništa ne znamo. Inicijale smo videli u novinama i saznali da je on, mada potvrde o tome nema. Sinoć smo obišli sve bolnice, zvali sve, ali Miloša nema, a dete je bilo na poslu - priča strina i dodaje da su mladića zvali na telefon, ali da je bio nedostupan:

Foto: TV Pink Printscreen

- Juče smo videli dim i njegov otac je krenuo ka fabrici jer smo znali da je u smeni. Navodno, on je bio u magacinu u kome je došlo do eksplozije, prenosili su neke rakete - kaže strina.

Kako kaže, porodica je van sebe od bola.

Njegova majka nema snage ništa da kaže. Ima i mlađu sestru, završio je elektrotehničku školu i zaposlio se u firmi, godinu dana je radio tamo - plače strina.

Da podsetimo, juče je došlo do eksplozije u fabrici raketa u Leštanu. Na mestu su stradali Miloš Saković i Miljan Jojić,a 16 radnika je povređeno.