AKTUELNO

Na snimcima nadzornih kamera beogradskog aerodroma, navodno, nije snimljen napad na Čedomira Jovanovića niti oštećenje njegovog automobila, pošto je utvrđeno da je Jovanović u vazdušnu luku stigao sa već oštećenim automobilom.

Prema nezvaničnim podacima iz policijskih krugova, došlo je do obrta u slučaju vandalizma nad kolima lidera LDP, Čedomira Jovanovića, koji je ispričao kako su mu nepoznate osobe polupale auto i vređale ga u prisustvu njegovog sina.

Tokom dosadašnje istrage, navodno, utvrđeno je da na automobilu marke Škoda, kojom je Čedomir Jovanović sinoć došao na aerodrom "Nikola Tesla", nije bilo prednje registarske tablice u trenucima kada je stigao ispred aerodromske zgrade, niti je do sada utvrđeno da se bilo koje vozilo zaustavljalo ili usporavalo pored Jovanovića.

Policija je preuzela snimke, pišu beogradski mediji, sa sigurnosnih kamera koje su postavljene na aerodromskoj zgradi i u zoni vazdušne luke kako bi se precizno utvrdili svi detalji na koje je ukazao Jovanović u svojoj prijavi.

- Utvrđeno je da prilikom dolaska na aerodrom Jovanović na automobilu nije imao prednju tablicu, i vozilo je već bilo oštećeno na zadnjim vratima - nezvanično potvrđuju iz policije.

U saopštenju koje je objavio LDP, navodi se da je Jovanović na aerodrom došao kako bi sačekao goste iz inostranstva, automobil je parkirao u zaustavnu traku ispred ulaza u zgradu aerodroma. Nakon što se vratio, tvrdi da je zatekao polupane delove automobila, kao i da ga je grupa mladića ga vređala.

Za Telegraf je potvrdio da je nakon što je dočekao sina, koji je u Beograd doleteo da bi proslavio slavu Aranđelovdan sa svojom porodicom, naišao na grupu koja mu je dobacivala uvrede, a potom video vandalizovan auto, zbog čega je i pozvao policiju na lice mesta.

Autor:

#Čedomir Jovanović