AKTUELNO

Na kapiji rodne kuće dečaka I. N. (13), iz Donjeg Dobrića, koji se obesio juče, osvanula je umrlica koja cepa srce.

- Ispustio je svoju plemenitu dušu dana 18.11.2021. godine u 13-oj godini života. Sahrana dragog nam pokojnika obaviće se u petak, 19.11.2021. godine u 13 časova na groblju u Donjem Dobriću - piše na umrlici.

Trinaestogodišnji dečak iz Donjeg Dobrić, kod Loznice, obesio se sinoć u nedovršenom potkrovlju porodične kuće.

Dečak se, kao i obično, vratio iz škole i majka ga je poslala da ode nešto da joj donese sa potrkovlja.

Foto: Informer.rs

- Otišao je da me posluša, kao i obično, bez pogovora, a, kad sam videla da ga duže vremena nema, otišla sam za njim i videla jezivu scenu - moj sin je visio na užetu obešen - rekla je dečakova majka, piše "Telegraf".

- Užasan prizor. Ne dao Bog to nijednoj majci! Činilo mi se da će srce odmah da mi iskoči! - rekla je utučena žena.

Pre nepunih godinu dana, je nestao tri godine mlađi brat preminulog dečaka. Tražilo ga je, gotovo dva dana, čitavo selo i mnoge policijske patrole, a pronađen je, kako spava u senu pored kuće. Roditelji petoro dece žive od nadnice.

Podsećamo, brat nastradalog dečaka je, prema rečima roditelja, rekao da su ga deca zadirkivala u školi, a majci je kazao da se uplašio nakon što je učitelj poručio da roditelji dođu u školu, te da je to možda razlog zbog kog se sakrio.

Foto: TV Pink Printscreen

Deca su, kažu komšije, vredna i radna. Nije rasvetljeno do kraja ni zašto se devetogodišnji dečak iz ove kuće krio, a usledila je, sada tragedija.

Autor:

#Samoubistvo