AKTUELNO

Dečak I.N. iz Donjeg Dobrića kod Loznice, počinio je suicid vešanjem u nedovršenom potkrovlju porodične kuće.

Juče je Srbiju potresla stravična tragedija. Naime, kako smo pisali, dečak (12) iz Donjeg Dobrića kod Loznice, pronađen je obešen u potkrovlju kuće.

Zasad nije poznato zašto je dečak podigao ruku na sebe, a da stvar bude još tragičnija, telo dečaka zatekla je majka.

Dečak se, kako se saznaje, kao i obično, vratio iz škole i majka ga je poslala da ode nešto da joj donese sa potrkovlja.

Foto: TV Pink Printscreen

Majka je zajaukala. Čulo se na sve strane. Komšije su pozvali su Hitnu pomoć Doma zdralja u Loznici, koja je stigla brzo.

Lekari su pokušavali više od pola sata da renimiraju dečaka, ali ispostavilo se da pomoći nema.

Foto: nsuzivo.rs

Inače, stravična sudbina zadesila je ovog dečaka nepunih godinu dana nakon što je nestao njegov tri godine mlađi brat. Tražilo ga je gotovo dva dana čitavo selo i mnoge policijske patrole, a pronađen jež kako spava u senu pored kuće.

Roditelji petoro dece žive od nadnice. Deca su, kažu komšije, vredna i radna. Nije rasvetljeno do kraja ni zašto se devetogodišnji dečak iz ove kuće krio, a usledila je, sada tragedija, umesto prošlogodišnje crne slutnje.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dogodilo, po svoj prilici, sada će zainteresovati nadležne, ali je činjenica da je skoro tek započet život ugašen.

- Otišao je da me posluša, kao i obično, bez pogovora, a, kad sam videla da ga duže vremena nema, otišla sam za njim i videla jezivu scenu - moj sin je visio na užetu obešen - rekla je dečakova majka D.N.

#Loznica