AKTUELNO

Božidar Spasić, bivši operativac Državne bezbednost kaže da se postavlja pitanje zbog čega je pozliko Dijani Hrkalović, te je prebačena u zatvorsku bolnicu.

- Postavlja se pitanje da li je Dijani Hrkalović pozlilo jer joj stvarno nije dobro ili je dobila informaciju da Darko Elez hoće nešto da odruka - rekao je Spasić za Pink.

On je istakao da su službe bezbednosti i policija i BIA su jako dobro uradili ovaj posao, zbog čega smatra da Elez može samo da potvrdi ono što se već zna, te da je, ukoliko je planirao da progovori, to već i učinio.

Spasić kaže da bi voleo da čuje šta to ima Hrakalovićka da kaže.

Foto: TV Pink Printscreen

Istakao je da je logistička podrška koja se pruža mafiji teško dokaziva.

- Ovde preovladava ta informacija da su određeni delovi policijskih struktura, pa čak i BIA su pomagali mafiji. Jedini čvrsti dokaz je blindirani automobil koji su policajci vratili Marku Miljkoviću - napomenuo je Spasić, ukazavši da nije poznato ko je to i zatražio.

- Pitanje od milion dolara jeste da li je bivša državna sekretarka to za šta se predstavlja u javnosti. Cure samo tehnički podaci - da je prebačena u zatvorsku bolnicu i da će taj Drako Elez pretnja da će otvoriti neka stvarti.