AKTUELNO

O Muratu prvi čovek u selu kaže da je čudak i da je nestalan, pa i da nisu imali česte kontakte, ali njegovog sina hvali.

Predsednik MZ Draga kod Tutuna Mušina Tahir progovorio je o zverskom činu meštanina Murata P. (55) za kojim policija traga zbog ubistva Maje Odalović iz okoline Kraljeva koja je rodom sa Kosova.

Foto: Društvene mreže/Privatna arhiva

- Zatečen sam kao čovek i kao meštanin sela Draga vešću od juče. Strašna je vest da je Murat uradio takvu stvar i da je zločinac. Bolje bih podneo da sam čuo da se satro negde ili kako god izgubio glavu i život nego što je to uradio. Celo selo je u šoku i treba da plati za zločin. Obrukao je sve nas, a ne samo svoju porodicu - kaže Tahir.

O Muratu prvi čovek u selu kaže da je čudak i da je nestalan, pa i da nisu imali česte kontakte, ali njegovog sina hvali.

Foto: TV Pink Printscreen

Policija ubicu pre 20 godina isprebijala zbog stalnih ekcesa

Murat P. je u novogodisnjoj noći 2001. godine isprebijan kada se sukobio sa policajcima usled pijanstva i tuče u lokalu. Međutim on kasnije vodio spor sa policijom zbog toga pravdajuci se da su na njega sluzbena lica imala pik jos dok je sa bratom držao kafanu u Tutinu, kao da se zbog toga devedesetih odselio u Nemačku. Meštani tvrde da je ustvari Pepić tučaroš i pijanac i da ga je bio glas da se bavio podvodjenjem konobarica.

- Čudnovat je to čovek i nikad mu se ne zna gde je. Živeo je i u Nemačkoj, a ima sina iz prvog braka koji je dobar momak. Žao mi njega što će da nosi teret takvog oca - ispričao je Tahir vidno razočaran.

Za Muratom policija intezivno traga, a pronašla je brojne dokaze protiv njega. Njegov auto marke golf 4 se trenutno veštači, a izvor iz istrage otkriva da je u kolima pronadjena krv za koju se sumnja da je Majina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sumnja se da je Murat pobegao u brda iznad Tutina i Novog Pazara ili na Kosovo pošto je Maju usmrtio hicem iz pištolja u glavu usled neraščišćenih emotivnih odnosa i njeno telo potom bacio kod mesta Ribarići u kanjon reke Ibar.

#Tutin